TERAPIE LOGOPEDICĂ

Acest blog este destinat parinţilor ai căror copii au dificultăţi in insuşirea pronunţiei,citirii si scrierii.Sper,de asemenea, să fie util logopezilor aflati la început de carieră,cât si tuturor celor care doresc să se informeze.

Despre mine

VIORICA TUDOR

Domiciliul:ONEŞTI,JUD.BACĂU

Profesia:Profesor-logoped( pensionară)

Studii:Universitatea Bucuresti, Licenta in PSIHOLOGIE

 

Reclame

5 responses to “Despre mine

 1. Stimată doamnă,
  Informaţiile pe care mi le-ati trimis nu sunt suficiente.Nu înţeleg, cum adică ati dus copilul la logoped pâna la vârsta de 4 ani?După aceea nu l-aţi mai dus?Aşa cum am afirmat şi în articolele mele ,vârsta ideala pentru a merge la logoped pentru terapie sistematică şi susţinută este vârsta de 4-5 ani.Înţeleg că l-aţi dus şi la psiholog,dar nu mi-aţi spus ce diagnostic i-a pus acesta şi mai ales dacă în urma evaluării i-a stabilit coeficientul intelectual(QI).De asemenea nu mi-aţi spus dacă locuiţi în zona Oneşti.Tot ce pot să vă spun este că tulburările de pronunţie ,în cazul unui copil cu intelect normal, se corectează în totalitate in urma unei terapii corecte aplicată de un logoped cu experienţă.Cel mai bine ar fi să mă contactaţi telefonic sau la adresa de mail:vioricatdr@yahoo.com.

 2. Polina spune:

  Hello, i am a special teacher and a speech therapist from cyprus.I try to translate the forms and other stuff but its reallly dificult to translate them properly. I would like to you, if you have the material in English pls contact me here or my email (e-polina@hotmail.com).Thank you for your time.

 3. catalina spune:

  buna ziua,va contactez in legatura cu nepoata mea,are 10 ani si nu poate vorbi corect,de aceea are si probleme la scoala. in loc de,,c ” zice ,,t”, in loc de ,,g ” zice ,,d”. de ex : tatalina melge la dladinita (catalina merge la gradinita) . din pacate are niste parinti foarte delasatori si imi pare rau sa zic ca e sora mea si au si probleme cu banii( asta in cazul in care daca au prefera sa isi construiasca beci decat sa mearga cu copilul la doctor). vreau sa va intreb doamna, mai are sanse sa vorbeasca corect avand in vedere varsta inaintata? si cat ar costa sa faca sedinte cu un logoped?
  va multumesc

  • Da, se mai poate corecta.In toata tara sunt Centre logopedice interscolare cu sediul la diverse scoli unde nu se plateste tratamentul. Ma mir ca nu a fost luata in evidenta logopedica pentru ca la inceputul anului scolar logopezii ASTA FAC:SE DEPLASEAzA la institutiile scolare,depisteaza si programeaza copiii cu probleme ..Nu stiu de unde sunteti.Cand începe scoala interesati-va unde functioneaya cabinetul sau cabinetele logopedice din orasul dumneavoastra si luati legatura cu prof.logoped.
   Eu actualmente sunt pensionara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: